Meest recent: Onze Mooie Wereld (13)

Eerlijk duurt het langst – (8)


Wie zijn eigenlijk eerlijk ?

Vandaag schrijf ik de afsluiting van deze reeks hoofdstukken.
Inmiddels heb ik ook weer een aantal nieuwe zaken, waaraan ik mij een beetje erger, meegemaakt dus kan ik die meenemen in dit laatste hoofdstuk.


Onze president is een fantastische dictator, daar kunnen we trots op zijn.
Er was sprake van een periode waarin je je mening kon geven over het al of niet toepassen van reispasjes en reisvaccinaties, die duurde tot 8 april.
Wat doet onze doortastende dictator, hij verplicht het meteen, zonder enige inbreng van de bevolking.
En ……… wat staat er in het EU handvest ?
Ja, onze dictator is wel creatief en doortastend !
En daardoor slaat hij wel eens belangrijke zaken over zoals de onderzoeken door de FDA van de vaccins die bij de bevolking worden toegediend en aanbevolen of zelfs gestimuleerd.
Hieronder een kopie van onderzoekingen.
Onze dictator heeft ook een groot man als voorbeeld, waaraan hij zich kan optrekken of vastklampen, als zijn actieve herinnering het even laat afweten.
Ik weet het niet zeker maar ik dacht dat deze beroemde en betrouwbare man ook een van de vooraanstaande leden of directeuren van het WCF is.
Maar goed, dat zullen anderen vast wel weten.

Ik heb begrepen dat deze man alles regelt voor het organiseren van pandemieën enzovoort, en daar heeft hij ook een instituut voor opgericht, de naam zegt het al.
Een andere persoon waarmee onze president graag pronkt heeft heel wat prachtige kwaliteiten.

Deze persoon houdt van duidelijke uitspraken waar ook onze president dol op is.
En een van die uitspraken dat we in 2030 niets meer bezitten en gelukkig zijn, is zo fantastisch !
Dat betekent dat ook het rijkere en superrijke deel van onze samenleving nu, dan niets meer bezitten en daardoor ook, net als wij, eindelijk gelukkig kunnen zijn.
Dat is toch voorwaar een fantastisch vooruitzicht voor hen !!
Ik neem aan dat ook hij lid is van het WCF, voorwaar toch een prima carrière !Deze man is ook een groot schrijver die zeer realistisch schrijft, ook over zichzelf.
Ja, dat hij zichzelf waarschijnlijk ook ziet als een “useless eater” dat is eigenlijk jammer van zo’n grote, intelligente, auteur.
Maar ja, je kunt de realiteit niet ontkennen !

En, voor zo’n groot schrijver (en directeur!) is zelfkennis natuurlijk een belangrijke eigenschap.
Ik zou het hem niet na durven zeggen.
Toch kom ik soms vreemde zaken tegen.
Ik ben bekend met octrooien en op een bepaald moment kwam ik daar toch iets tegen wat mij verbaasde.
Zomaar het patent over de toepassing, voor mensen, van ons corona-beestje, notabene, voordat er op onze planeet sprake was van de plandemie !Als laatste onderwerp om over na te denken vond ik nog het volgende.
Dit gaat over de wereldwijde controle die men wil realiseren zodat men in staat is om “alles” waar te nemen wat op onze planeet gebeurt.
5G is daarvan een essentieel onderdeel.

Om een idee te geven hoever men daarmee al is bedenk dan dat op dit moment al circa 8000 satellieten om de aarde zwerven.
Er wordt echt hard aan gewerkt om zicht te hebben op elke centimeter !

Ik weet, dat ze daar nooit in zullen en kunnen slagen !
Even terug naar “Eerlijk duurt het langst”.

Uiteraard is dit wel een bekend onderwerp.
Je kunt eigenlijk stellen, en er zijn natuurlijk uitzonderingen, dat diegenen die het meeste bezitten ook het hardste liegen.
En diegenen die het minste bezitten veelal weinig of geen behoefte hebben om te liegen.

Voor andere zaken zoal moraal, menselijkheid, empathie enzovoort, geldt ook zoiets, naarmate je meer bezit zullen die eigenschappen minder aanwezig zijn.

Dus de kreet “je bezit niets en bent gelukkig” bevat wel een kern van waarheid.
Eindelijk hoeven dan die alles-bezitters niet meer bang te zijn.
Hun vrienden kunnen dan, in tegenstelling tot hun gekochte vriendschappen, gewoon bestaan uit echte vrienden die ze niet hoeven te wantrouwen of controleren.

Datzelfde geldt voor die verschrikkelijke dwang-neurose om almaar meer, en meer, en meer, te bezitten terwijl dat in feite niets extra voor jezelf als mens oplevert, eigenlijk ben je dan (straat)arm.

En als laatste de volgende overweging:
Als je voortdurend als familie, of groepen families, lange tijd bij elkaar blijft, voor dezelfde doelen, met dezelfde dwang-neuroses, dan kan uiteindelijk de evolutie ook niets voor je betekenen en zullen bepaalde talenten en ook fysieke kwaliteiten verzwakken.
Dat maakt dat je waarde voor het leven op deze aarde langzamerhand vermindert en verzwakt.
In veel oude culturen zien we dat verschijnsel geleidelijk ontstaan met als resultaat een grote omwenteling en een nieuwe start vanaf bijna het begin.
Alles wat bereikt was is dan verloren.

Als je dat begrijpt, dan ga je geen oorlog meer voeren, ga je geen enorme kosten voor bewapening maken maar mensen voeden.

Voor een betere Wereld !

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *